Skip to content

Cum cumpăr

Comenzile se pot transmite online, prin intermediul Coșului de cumpărături, prin e-mail sau prin telefon.

Pentru comenzile online, nu este necesară crearea unui cont. Informațiile personale și adresele de livrare se completează și se actualizează de către Client. Clientul este responsabil de acuratețea informațiilor oferite.

Cărțile alese se adaugă în coșul de cumpărături, care se poate vizualiza și modifica. După finalizarea comenzii, clientul va primi un e-mail de confirmare din partea Editurii.

Prin finalizarea comenzii, clientul garantează ca toate informațiile furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar va suporta consecințele acestor erori: comenzi întârziate, plăți refuzate, etc.

 

Editura Theosis își rezervă dreptul de a refuza o comandă în urma transmiterii unei notificări prealabile adresate clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca vreo parte să pretindă orice fel de daune, în următoarele situații:

  • informații incomplete sau eronate ale clientului
  • livrări multiple nepreluate
  • în cazul plăților online, tranzacții eșuate, datorate inclusiv neacceptării plății de către banca emitentă a cardului clientului

Modalități de transport

Clientul poate alege dintre următoarele modalități de transport:

1. Curier rapid – livrare la domiciliu, durata transportului 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Cost: 25 lei.

Pentru comenzile cu valoare de peste 250 lei, transportul este gratuit pe teritoriul României.

2. Poșta Română – livrare la Oficiul Poștal de care aparțineți. Durata transportului este de 3-5 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Pentru ridicarea coletului, veți primi un aviz din partea Oficiului Poștal și va trebui să vă prezentați pentru a prelua coletul, pe baza unui act de identitate. Cost: 14 lei

Pentru comenzile cu valoare de peste 150 lei, transportul este gratuit pe teritoriul României.

3. Easybox – livrare la cutia Easybox pe care ați ales-o în momentul comenzii. Durata transportului este de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. Când pachetul a ajuns la cutia Easybox selectată, veți primi un mesaj SMS pentru a fi anunțat(ă). Aveți la dispoziție 3 zile pentru a ridica pachetul. Cost: 14 lei

Pentru comenzile cu valoare de peste 150 lei, transportul este gratuit pe teritoriul României.

4. Preluare colet la sediul editurii (Oradea, str. Moldovei nr. 1, BL AN 76, Apt. 14, orar: luni – vineri 9.00-18.00.)

Pentru comenzile în străinătate, vă rugăm să ne contactați înainte de lansarea comenzii, pentru a vă comunica costul de transport.

Modalități de plată

Plata la livrare

Plata se efectuează în sistem ramburs în momentul preluării comenzii de la curier, la punctul de livrare Easybox sau de la Oficiul Poștal.

Online

Plata cu cardul de debit/credit. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați numele înscris pe card, codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura proprietarului. Pentru siguranța plăților online, Editura Theosis utilizează serviciile prestatorului de plăți Euplătesc.ro.

Returnarea produselor

Returul produselor se acceptă în termen de 14 zile conform condițiilor descrise în secțiunea Termeni și condiții. Vă rugăm să consultați această secțiune pentru detalii suplimentare.